تفاوت دوربین های انالوگ و دیجیتال

تفاوت دوربین های انالوگ و دیجیتال

تفاوت دوربین های انالوگ و دیجیتال :

دوربین مدار بسته آنالوگ:

یک دستگاه الکترونیکی است که برای دریافت تصاویر و تبدیل آنها به سیگنال های الکترونیک از آن استفاده می شود.

که اینکار در دوربین های مداربسته به وسیله حسگر الکترونیکی دوربین یا Image Sensor صورت می گیرد.

این سنسور می تواند یکی از انواع CCD یا CMOS باشد. در این دوربین ها، خروجی دریافت شده توسط حسگر به یک تقویت کننده فرستاده شده و به طور مستقیم به خروجی فرستاده می شود.

سیگنال های ارسال شده توسط دوربین برای ساده سازی مطابق یکی از استاندارد های تلویزیونی رایج PAL  یا NSTD به دستگاه ضبط کننده ارسال میگردد.

سیستم های مداربسته تحت شبکه IP نوعی از سیستم مداربسته که انتقال اطلاعات در آن بر مبنای پروتکل های شبکه صورت می گیرد، این دوربین ها در مقابل دوربین های آنالوگ در صنعت مداربسته، دوربین های جدید محسوب می شود.

 

مقایسه آنالوگ با دیجیتال :

قیمت: اولین تفاوتی که مشتریان متوجه آن می شوند قیمت بسیار زیاد این دو سیستم است، دوربین های مدارشبکه معمولا بین دو تا سه برابر قیمت یک دوربین آنالوگ را دارند.

این بالاترین بودن قیمت اصلی ترین دلیل رواج سیستم های مداربسته آنالوگ است.

 

کیفیت تصویر دوربین های آنها که از نظر کیفیت تصویر سیستم مداربسته آنالوگ دارای محدودیت بسیار زیادی است.

در دوربین های مداربسته آنالوگ امکان دریافت و ضبط تصاویر با رزولوشن بیش از حدود ۰٫۵ مگاپیکسل وجود ندارد.

این بدین معناست که شما هرگز نمی توانید در یک سیستم آنالوگ کیفیتی در حد مگاپیکسل داشته باشد در مقابل  دوربین های مداربسته تحت شبکه کیفیت تصویر هیچ محدودیت تصویری ندارد و دوربین های تا ۵ مگاپیکسلی به راحتی در دسترس هستند.

در مقایسه با سیستم شبکه، سیستم آنالوگ به مراتب در نصب و عیب یابی ساده تر است.

این سادگی سبب شده است مجریان سیستم های حفاظتی تمایل بیشتری به استفاده از دوربین های آنالوگ داشته باشند.

انعطاف پذیری

انعطاف پذیری، به معنی امکان تغییر سیستم مداربسته پس از اجرای آن است، از این نظر سیستم های شبکه به مراتب قویتر عمل می کند.

در یک سیستم شبکه شما می توانید پس از اجرا بسیاری از تجهیزات را به راحتی جابه جا یا تغییر دهید. در مقابل سیستم مدار بسته آنالوگ انعطاف پذیری خیلی کمتری دارند و اجرای بسیاری از تغییرات در آن پس از اجرا غیر ممکن است.

تعداد فریم ها

تعداد فریم ها، تصویر چیزی است که معمولا در سیستم های دیجیتال به آن می پردازیم، از نظر تعداد فریم خروجی دوربین، تمامی دوربین های آنالوگ دارای خروجی REALTIME  است.

در دوربین های شبکه دوربین می تواند تعداد فریم کمتری از ۲۵ فریم داشته باشد، این نکته ای است که در زمان انتخاب دوربین باید به آن توجه کرد، معمولا در دوربین های با رزولوشن بالا تعداد فریم دوربین کمتر خواهد بود.

کابل کشی و اجرا

کابل کشی و اجرا، در این سیستمها، به طورکلی با هم در تفاوت خواهد بود، توجه داشته باشید که بستر های آنالوگ و شبکه هیچ همخوانی با هم ندارند.

در اجرا دارای تفاوت های زیادی هستند. به طور کلی تکنولوژی اجرای سیستم های شبکه به مراتب بالاتر است، در این سیستم ها شما میتوانید از طریق استفاده از فیبر نوری تمام محدودیت های طول کابل را حل کنید.

قابلیت های نرم افزاری

قابلیت های نرم افزاری، سیستم های شبکه به علت تکنولوژی بالاتر امکانات خارق العاده نرم افزاری برای شما ایجاد می کند، این امکانات به ویژه در کاربردهای امنیتی کمک بسیار زیادی به اپراتورهای می کند.

در سیستم آنالوگ قابلیت های نرم افزاری معمولا به مراتب پیش پا افتاده تر است.

بازرگانیدوربین مداربسته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *